lis 6, 2017

Sutra prvi modul Lokalnog programa APR-a u Varaždinu

U subotu 7. listopada u Varaždinu će se održati 1. modul Lokalnog programa APR-a „Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici“.

Nakon pozdravnih govora zamjenika župana Varaždinske županije Tomislava Paljaka i zamjenice gradonačelnika Varaždina Sandre Malenica, uslijedit će predstavljanje polaznika programa čija imena možete vidjeti ovdje.

Radni dio modula počinje panel raspravom na temu „Mladi, politika i aktivno građanstvo u lokalnoj zajednici“ u kojoj će sudjelovati zamjenik gradonačelnika Lepoglave Hrvoje Kovač (SDP), zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško (Nezavisni) i bivši predsjednik i trenutni vijećnik Općinskog vijeća Cestice Tomislav Lazar (HDZ). Moderator rasprave je izvršni direktor Akademije za politički razvoj Jakov Žižić.

Program se nastavlja predavanjem o načelima održivog razvoja u lokalnoj zajednici o čemu će govoriti Teo Petričević, direktor ACT Grupe iz Čakovca, prvog hrvatskog konzorcija društvenih poduzeća.

Prethodna vijest

Odabrani polaznici Lokalnog programa APR-a u Varaždinu

U Lokalni program APR-a “Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici” primljene su sljedeće kandidatkinje i kandidati s područja…

Održan 1. modul LAPR-a u Varaždinu

Susret je održan u vijećnici Varaždinske županije uz uvodni govor izvršnog direktora APR-a Jakova Žižića te pozdravima zamjenice gradonačelnika grada…