Alumni

Maja Dodić
Maja DodićVeleposlanstvo Kraljevine Norveške u RH
APR me povezao s izvanrednim ljudima iz različitih sektora, a koji su svaki na svoj i drugačiji način genijalni u polju kojim se bave. Uz to što su mi inspiracija i motivacija, mnogi članovi postali su - posve neplanirano - i bliski prijatelji i neizostavni dio mog života.Takvu koncetraciju znanja, autonomije i (kod nekih) intelektualne drskosti ne vjerujem da bih pronašla na jednom mjestu bilo gdje drugdje u Hrvatskoj.
Filip Ćurko
Filip ĆurkoGospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o.
Član sam APR-a od 2011. godine kada sam i postao dio Alumni mreže. Kroz alumni aktivnosti, pruža se cijeli niz prilika za edukacije, društveni rad, putovanja ali i za novi networking i prijateljstva. Osobno sam sudjelovao u brojnim projektima a ove godine sam bio polaznik i programa American Council of Young Political Leaders. Alumni organizacija je jako dobra priča koja pruža brojne mogućnosti. Iskoristite priliku i neka alumni postane i dio vaše priče…
Jagoda Novak
Jagoda NovakAPR
APR je za mene jedinstveno mjesto susreta s ljudima koji drukčije misle, imaju drugačije političke, društvene i sektorske pozadine ali ostaju dobri kolege i prijatelji.

Godina ‘23

Godina ‘22

Godina ‘21

Godina ‘18

Godina ‘17

Godina ‘15

Godina ‘14

Godina ‘13

Godina ‘12

Godina ‘11

Godina ‘10

Godina ‘09

Godina ‘08

Godina ‘07

Godina ‘06

Godina ‘05

Godina ‘04

DESIGNED BY 404 Agency and BUILT BY Dream-implementation