stu 3, 2017

Nastavlja se Lokalni program APR-a u Varaždinu

U Varaždinu se u subotu 4. studenoga održava 2. modul Lokalnog programa APR-a „Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici“.

U prvom dijelu modula održat će se panel rasprava na temu „Sudjelovanje žena u lokalnoj politici i javnom životu“ u kojoj će sudjelovati  posebna savjetnica župana Varaždinske županije i potpredsjednica Narodne stranke – Reformisti Natalija Martinčević, izvanredna profesorica i prodekanica FOI-a i županijska vijećnica HSS-a Nina Begičević Ređep, te voditeljica programa u Udruzi za održivi razvoj Hrvatske iz Koprivnice Sonja Hlebar. Moderatorica rasprave bit će predsjednica APR-a Sandra Pernar.

Modul se nastavlja predavanjem o participativnom budžetiranju i uključivanju građana u proračunski proces u lokalnim zajednicama o čemu će govoriti istraživač i politolog Duje Prkut.

Prethodna vijest

11. Godišnja konferencija održana u gradu Krku

Program je započeo riječima dobrodošlice predsjednice upravnog odbora APR-a Sandre Pernar te predsjednika županijske skupštine Primorsko-goranske županije Erika Fabijanića i…

Održan 2. modul LAPR-a u Varaždinu

Program je otvoren panel raspravom „Sudjelovanje žena u lokalnoj politici i javnom životu“ na kojoj su sudjelovale Vlasta Cindrić, predsjednica…