pro 1, 2017

Završni modul Lokalnog programa APR-a u Varaždinu

U subotu 2. prosinca u Varaždinu se održava treći i završni modul Lokalnog programa APR-a "Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici"

Završni modul će započeti panel raspravom o ulozi medija u lokalnoj demokraciji. U panelu sudjeluju izvršni direktor TV Zapad Dario Baća, voditeljica i urednica na Radio Sjeverozapad Dubravka Novak i novinar i voditelj marketinga na portalu varaždinski.hr  Marko Breljak. Moderator panela je poslijedoktorand s Pravnog fakulteta u Zagrebu Ivan Obadić.

Nakon stanke program se nastavlja predavanjem o liderskoj komunikaciji o čemu će govoriti Krunoslav Vidić, savjetnik u Stratego PR savjetovanje.

Po završetku predavanja održat će se svečana dodjela diploma uspješnim polaznicima programa.

Edukativni program “Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici” četvrta je dionica projekta “Lokalni programi APR-a” kojim se nastoji osnažiti mlade na području aktivnog i demokratskog građanstva i pridonijeti njihovom aktivnom uključivanju u lokalni javni i politički život. Provedba projekta u Varaždinu imala je podršku Veleposlanstva SAD-a, Grada Varaždina i Varaždinske županije.

Prethodna vijest

Otvorene prijave za 2. ciklus Studentskog programa (APR za mlade) u Splitu

Program se sastoji od predavanja i rasprava na kojima će sudjelovati priznati predavači i stručnjaci iz različitih sektora koji će…

Završen Lokalni program APR-a u Varaždinu

Završni modul varaždinskog programa bavio se ulogom medija u lokalnoj zajednici te je održana panel rasprava na kojoj su kao…