pro 4, 2017

Završen Lokalni program APR-a u Varaždinu

U subotu, 2. prosinca završen je Lokalni program APR-a u Varaždinu koji je okupljao polaznike iz četiri županije, a proveden je uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj, grada Varaždina i Varaždinske županije.

Završni modul varaždinskog programa bavio se ulogom medija u lokalnoj zajednici te je održana panel rasprava na kojoj su kao govornici sudjelovali:

Dubravka Novak, voditeljica i urednica, Radio Sjeverozapad

Marko Breljak, novinar i voditelj marketinga, varaždinski.hr

Dario Baća, izvršni direktor, TV Zapad

Raspravu je vodio Ivan Obadić, poslijedoktorand na Pravnom fakultetu u Zagrebu, ujedno i alumni Akademije za politički razvoj. Program se zatim nastavio predavanjem o liderskoj komunikaciji koju je polaznicima držao Krunoslav Vidić, savjetnik, Stratego PR savjetovanje, također alumni APR-a.

 

Po završetku 3. modula,  24 polaznika dobilo je diplome za uspješno završen program “Sudjelovanje mladih i razvoj demokracije u lokalnoj zajednici” koji se provodio uz podršku Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, grada Varaždina i Varaždinske županije.

 

Prethodna vijest

Završni modul Lokalnog programa APR-a u Varaždinu

Završni modul će započeti panel raspravom o ulozi medija u lokalnoj demokraciji. U panelu sudjeluju izvršni direktor TV Zapad Dario…

APR oštro osuđuje prijetnje smrću i svaki govor mržnje

Onemogućavanje obavljanja novinarskog posla koji za zadaću ima informiranje građana i propitivanje onoga što je u javnom interesu u suprotnosti…