srp 2, 2018

Završen Studentski APR u Zagrebu

U petak, 29. lipnja završen je četvrti ciklus studentskog programa u Zagrebu. Tijekom rujna i listopada troje najistaknutijih polaznika imat će priliku stažirati u Bruxellesu u uredima hrvatskih eurozastupnika.

Posljednji susret bio je posvećen EU fondovima i planiranju projektnog ciklusa.  Teorijski uvod u fondove, njihovu važnost, mogućnosti kao i strukturu tijela zaduženih za provedbu natječaja dala je Andrijana Parić, jedna od najcjenjenijih stručnjakinja i konzultantica u ovom sektoru.

Petra Andrić potom je održala radionicu planiranja projektnog ciklusa predstavljajući sve faze kreiranja projekta. U praktičnom dijelu radionice polaznici programa trebali su osmisliti projekt te ga raspisati uz pomoć službenih obrazaca koji se koriste u prijavama, vodeći se stečenim znanjem uz Petrino mentoriranje.

Četvrto izdanje Studentskog programa u Zagrebu provodilo se u Kući Europe uz volonterski angažman alumnija APR-a te drugih vanjskih suradnika i stručnjaka uz visoke ocjene polaznika programa.

 

Prethodna vijest

Najava 4. modula Studentskog APR-a u Zagrebu

Četvrti modul programa posvećen je EU fondovima i projektnom ciklusu. Polaznike će s EU fondovima kao i mogućnostima financiranja upoznati…

Oslobođen direktor Baku škole

Direktor Baku škole Ilgar Mammadov, koja kao i APR djeluje pod okriljem Škola za demokraciju Vijeća Europe, oslobođen je nakon…