velj 9, 2018

Tijek selekcijskog procesa za Godišnji program APR – generacija 2018.

Upravni je odbor na sjednici 6. veljače 2018. izabrao kandidate Godišnjeg programa Akademije za politički razvoj koji ulaze u drugi krug, odnosno koji će biti pozvani na intervju.

Od ukupno 96 kompletnih prijava pristiglih u roku, izabrano je 54 kandidata/kinja za intervju, sukladno broju pristiglih prijava iz svakoga područja. Od toga su pozvani kandidati/kinje iz sljedećih sektora: civilno društvo – 5, znanost i obrazovanje – 3, političke stranke – 10, poslovni sektor  – 12, javna uprava – 12, mediji i PR – 8,  te ostala područja (umjetnost, međunarodne institucije itd.) 4.

 

Kandidate izabrane u drugi krug kontaktiramo telefonom, a ostali koji nisu primljeni ove godine bit će i pismeno informirani o ishodu, kao i drugim mogućnostima sudjelovanja u programima APR-a.  Konačni rezultati, tj. primljeni u program generacije 2018. bit će objavljeni 27. veljače 2018.

Prethodna vijest

Novi sastav Ureda APR-a

Nova v.d. izvršne direktorice od veljače 2018.  je dr.sc. Jagoda Novak,  a programski koordinator postao je Darko Suljičić. Jagoda je osoba…

Najava 2. modula Studentskog APR-a u Zagrebu

Drugi modul Studentskog APR-a u Zagrebu započet će s prvim danom ožujka u 13:30 u Kući Europe. Predavanje započinje panel…