velj 1, 2018

Novi sastav Ureda APR-a

Akademija za politički razvoj osvježila je svoj operativni im.

Nova v.d. izvršne direktorice od veljače 2018.  je dr.sc. Jagoda Novak,  a programski koordinator postao je Darko Suljičić.

Jagoda je osoba s iskustvom u nizu sektora. Radila za Institutu Otvoreno društvo Hrvatska, UNICEF-u, Centru za ljudska prava, bila zamjenica pučkog pravobranitelja te je stručnjakinja i konzultantica u području ljudskih prava i upravljanja projektima, s posebnom ekspertizom u području integracije manjina.  Organizacijskim i institucionalnim razvojem te održivošću bavila se na svim svojim prethodnim pozicijama.

Darko je magistar politologije s iskustvom rada u više organizacija civilnoga društva i kao u IKEI Hrvatska. Potrebno iskustvo stekao je upravo kao vježbenik u APR-u, a od studenog  2017. je i zaposlenik APR-a.

Prethodna vijest

Održan prvi modul “APR za mlade” u Splitu

Predavanje o odnosu etike i politike održala je asistentica na katedri filozofije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Splitu, Anita Lunić u…

Tijek selekcijskog procesa za Godišnji program APR – generacija 2018.

Od ukupno 96 kompletnih prijava pristiglih u roku, izabrano je 54 kandidata/kinja za intervju, sukladno broju pristiglih prijava iz svakoga…