stu 13, 2019

Sudjelovali smo na World Forum for Democracy u Strasbourgu

Tradicionalni, posljednji susret aktualne generacije polaznika Godišnje programa održava se u Strasbourgu čime i službeno postaju alumniji naše mreže.

World Forum for Democracy ove godine održao se od 6. do 8. studenog u Strasbourgu, a više od 1000 sudionika iz cijelog svijeta imalo je priliku raspravljati o važnosti novih tehnologija i medija u informiranju građana te međusobnom umrežavanju.

APR je u okviru ovog događaja posjetio i stalno predstavništvo Republike Hrvatske pri Vijeću Europe, Europski sud za ljudska prava te sutkinju Kseniju Turković, a imao je priliku i kratko se susresti s glavnom tajnicom Vijeća Europe, gospođom Pejčinović Burić.

Ovime je i službeno završen jednogodišnji edukacijski ciklus Godišnjeg programa kojeg provodimo od 2004. godine te su svi aktualni polaznici zadovoljili uvijete i postali dio alumni mreže naše organizacije. Čestitamo!

U prosincu otvaramo natječaj za 17. generaciju polaznika, stoga pozorno pratite naše mrežne stranice.

[supsystic-gallery id=18 position=center]

Prethodna vijest

Tijek studentskog programa

Svaki četvrtak rezerviran je za #APRstudent, program koji se provodi kroz petnaest organiziranih susreta. Do sada su kao predavači sudjelovali…

Godišnji program – Natječaj za generaciju 2020

Godišnji program APR-a jednogodišnji je edukacijski ciklus namijenjen liderima/icama i profesionalcima/kama mlađe generacije iz različitih sektora društva: akademske zajednice, civilnog…