tra 11, 2024

Podcast Polifonija – 5. epizoda

U ovom izdanju podcasta Polifonija, snimljenom na 1. seminaru Godišnjeg programa APR-a u Daruvarskim toplicama 6. travnja 2024., poslušajte analizu nadolazećih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

U ovom izdanju podcasta Polifonija, snimljenom na 1. seminaru Godišnjeg programa APR-a u Daruvarskim toplicama 6. travnja 2024., poslušajte analizu nadolazećih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

Naši alumni Đivo Đurović, novinar Telegrama i Ankica Lamešić Ujević, komunikacijska stručnjakinja, te poseban gost Ivica Relković, stručnjak za politički marketing, donose vam dubinsku raspravu o ključnim temama i trendovima uoči izbora. Moderatorica ovog intrigantnog razgovora je Petra Buljan, iskusna novinarka Nove TV i alumna APR-a.

Kroz dinamičnu interakciju, naši panelisti raspravljaju o središnjim temama izbora, istražujući razloge za njihovu neizvjesnost, analizirajući snagu političkih stranaka te sklonost osobnim kampanjama. Svojim stručnim uvidima, istražuju i kvalitetu političke komunikacije u Hrvatskoj, razmatrajući njezinu ulogu u oblikovanju javnog mišljenja i političkih preferencija.

Ovaj podcast pruža zanimljivu perspektivu uoči izbora, osvjetljavajući ključne dinamike političke scene i gledateljima pomaže u razumijevanje političkog trenutka u Hrvatskoj.

Polifonija je serijal podcasta čija je zadaća testirati mogućnost dijaloga između neistomišljenika i stručnjaka različitih provenijencija na teme vezane uz politiku i političko u širem smislu riječi. Izborom gostiju i strukturom razgovora snažan naglasak stavljamo na njegovanje kulture javnog dijaloga. Želimo pokazati ono što APR prakticira već 20 godina: da se o temama od javnog značaja može voditi dijalog političkih neistomišljenika u kojem se razgovorom može doći i do neočekivanih suglasja, ali i da ona mogu potpuno izostati. Vjerujemo da politika često podrazumijeva nesvodivo različite poglede na istu stvar, no da se oni mogu verbalizirati uz otvorenost samokritici i uzajamno poštovanje.

Prethodna vijest

Ovo može biti tvoja uredska stolica!

APR traži osobu za pomoć u provedbi svih naših administrativnih i poslovnih procesa. Tražimo angažiranu i odgovornu osobu, koja će se…

Održan prvi seminar Regionalne škole za politički razvoj

Novosnovana Regionalna škola pruža platformu za učenje, praktičan rad i međusobnu suradnju mladih lidera iz Hrvatske, Srbije i Sjeverne Makedonije….