srp 6, 2020

Parlamentarni izbori 2020. godine, čestitka

Čestitamo našim alumnama i alumnijima svih političkih provenijencija na osvojenom mandatu u X. sazivu Hrvatskoga sabora. Po rezultatima preferencijalnih glasova to su redom Tomislav Tomašević, Davor Bernardić, Ivan Malenica, Marijana Petir, Žarko Tušek, Dario Hrebak, Mišel Jakšić, Domagoj Hajduković, Sandra Benčić, Marin Lerotić, Sanja Radolović, Marijana Balić i Marko Pavić.

Želimo čestitati i Hrvatskoj demokratskoj zajednici, na čelu s g. Andrejem Plenkovićem, na jučer ostvarenom izbornom rezultatu. Vjerujemo da će nova Vlada raditi na potrebnim reformama i jačanju kvalitete javnih politika na dobrobit svih građanki i građana Republike Hrvatske.

Jednako tako, vjerujemo u konstruktivnost svih oporbenih stranaka koje su zaslužile svoje mjesto u novome sazivu Hrvatskoga sabora te im želimo da aktivno doprinesu kvaliteti političkih procesa u Republici Hrvatskoj.

Ovim putem, još jednom, pozivamo sve političke stranke, kao i naše alumnije da na etičan, moralan i programski orijentiran način pridonesu kvaliteti svojih političkih diskursa i budućih javnih politika, a sve u svrhu doprinosa razvoju društvenog povjerenja, uzajamnosti, tolerancije i suradnje.

Prethodna vijest

APR na ovogodišnjim parlamentarnim izborima

Popis kandidatkinja i kandidata dostupan je na slici niže.

EUreka!

Akademija za politički razvoj u nedjelju 23. kolovoza 2020. godine ponovo kreće s projektom EUreka! – informativnog projekta namijenjenoga mladima….