kol 17, 2020

EUreka!

Projekt se provodi na području Splitsko-dalmatinske županije, a podržava ga Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) kroz natječaj iz područja Informiranja o EU.

Akademija za politički razvoj u nedjelju 23. kolovoza 2020. godine ponovo kreće s projektom EUreka! – informativnog projekta namijenjenoga mladima.

Panel raspava “Zelena EUforija” adresirati će izazove klimatskih promjena, održivog razvoja hrvatskih otoka kao i mogućnostima koje im stoje na raspolaganju kroz financijske instrumente EU. Rasprava se održava u gradu Hvaru s početkom u 10.00 sati. Zbog pridržavanja propisanih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, broj sudionika ograničen je na 25 osoba.

Sudjeluju:

  • Kuzman Novak, zamjenik gradonačelnika, grad Hvar
  • Katarina Slejko, izvršna direktorica, LAG 5
  • Maja Jurišić, voditeljica projekata, REScoop.eu/Tajništvo za otoke

 

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Akademije za politički razvoj i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva.

Prethodna vijest

Parlamentarni izbori 2020. godine, čestitka

Čestitamo našim alumnama i alumnijima svih političkih provenijencija na osvojenom mandatu u X. sazivu Hrvatskoga sabora. Po rezultatima preferencijalnih glasova…

Škole Vijeća Europe upozoravaju na kršenje ljudskih prava i vladavine prava u Bjelorusiji

The Association of Schools of Political Studies of the Council of Europe (ASPS) today voiced outrage at last Sunday’s rigged…