svi 4, 2017

Najava 2. seminara Godišnjeg programa u Rijeci

Drugi seminar "Mediji i javna komunikacija" Godišnjeg programa APR-a nastavlja se u Rijeci 5. - 7. svibnja gdje će polaznici programa uoči lokalnih izbora imati jedinstvenu priliku slušati predavanja i panel rasprave novinara i stručnjaka za javnu komunikaciju.

Program će se otvoriti pozdravnim govorima predsjednice Upravnog odbora APR-a, Sandre Pernar te zamjenika gradonačelnika Grada Rijeke Marka Filipovića.

Polaznici će imati prilike slušati predavanja na temu transformacije medija, uloge novih medija u političkoj komunikaciji i izbornim kampanjama te “alternativnim činjenicama”, sudjelovati u panel raspravama o položaju i ulozi medija u Hrvatskoj, odnosu novinara i stručnjaka za javnu komunikaciju te komunikacijske i medijske perspektive predstojećih lokalnih izbora. Bit će organizirana i radionica na temu javnih i medijskih nastupa.

Drugi seminar godišnjeg programa nastavak je ovogodišnjeg ciklusa započetog u Sisku koji se provodi uz potporu Vijeća Europe.

Prethodna vijest

Završni susret 3. ciklusa Studentskog APR-a u Zagrebu

Završni susret Studentskog programa APR-a je dvodnevna radionica o pripremi projekata i povlačenju sredstava iz EU fondova. Program radionice koncipiran…

Održan 2. seminar Godišnjeg programa u Rijeci

Program je započeo riječima dobrodošlice predsjednice upravnog odbora APR-a Sandre Pernar i zamjenika riječkog gradonačelnika Marka Filipovića. Nikola Vrdoljak, direktor…