lis 12, 2016

10. Godišnja konferencija APR-a: “Sadašnjost i budućnost Europe”

U Poreču će se od 14. do 16. listopada održati 10. Godišnja konferencija APR-a pod nazivom „Sadašnjost i budućnost Europe“.

Na konferenciji će sudjelovati polaznici i alumniji Godišnjeg edukativnog programa APR-a te stručnjaci i profesionalci iz različitih sektora društva. Kroz pet panel diskusija sudionici konferencije će raspravljati o aktualnim temama europske sadašnjosti i budućnosti kao što su energetske tranzicije u Europi i Hrvatskoj, europske vrijednosti i identitet, hrvatsko članstvo u Europskoj uniji, održivost i inkluzivnost europske ekonomije te sigurnosni izazovi i budućnost europskog projekta.

Konferencija se održava u sklopu Godišnjeg edukativnog programa APR-a koji se od 2004. godine provodi u Hrvatskoj uz potporu Vijeća Europe. Ovogodišnju konferenciju podupiru i Valamar Riviera, Ured za informiranje Europskog parlamenta u Hrvatskoj te Istarska županija.

Prethodna vijest

Odabrani polaznici APR-ova programa “Lokalno vodstvo i razvoj”

Popis polaznika programa: 1. Ana Krstić Velika Gorica 2. Anja Glavaš Samobor 3. Antea Šarušić Zaprešić 4. Antonija Bekić Sveta…

Martina Otročak – stažiranje u Europskom parlamentu

Kao polaznici 2. ciklusa Studentskog programa Akademije za politički razvoj, pružena mi je prilika za staž u Europskom parlamentu. Od…