lip 18, 2018

Održana rasprava na temu hrvatsko-slovenskih odnosa

U četvrtak, 14. lipnja APR je organizirao prvu u nizu javnih rasprava posvećenih aktualnim temama.

U ugodnoj atmosferi Boogie jazz kluba u Zagrebu , održala se rasprava u organizaciji Akademije za politički razvoj o ishodu lipanjskih slovenskih parlamentarnih izbora i tome što on potencijalno donosi za suradnju Hrvatske i Slovenije. Na raspravi su  sudjelovali: Tadej Troha,  Institut za Filozofiju iz Maribora, Tanja Borčić Bernard, dopisnica Radio Slovenija iz Zagreba te Ilija Jandrić, novinar N1 televizije kao moderator rasprave. 

Govornici su analizirali rezultate nedavnih parlamentarnih izbora u Sloveniji, stvaranje postizborne vladajuće koalicije te ciljeve i djelovanje buduće slovenske Vlade u kontekstu odnosa s Hrvatskom.

Ovom raspravom, APR najavljuje nove aktivnosti u svom programskom djelovanju kroz organiziranje tematskih rasprava, a o detaljima istih kao i konceptu uskoro će biti više riječi.

Prethodna vijest

Završen Studentski program “APR za mlade” u Splitu

U Klubu mladih Split, u petak 25. svibnja, održan je završni, 4. modul Studentskog programa Akademije za politički razvoj u…

Najava 4. modula Studentskog APR-a u Zagrebu

Četvrti modul programa posvećen je EU fondovima i projektnom ciklusu. Polaznike će s EU fondovima kao i mogućnostima financiranja upoznati…