sij 19, 2017

Nastavlja se Studentski program APR-a

U četvrtak 19. siječnja u Kući Europe u Zagrebu održava se 2. modul programa posvećen temi "Politička ekonomija i javne politike"

Modul započinje predavanjem prof.dr.sc. Borisa Cote s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji će polaznicima govoriti o političkim idejama i ekonomskim politikama.

Program se nastavlja panel raspravom na temu “Javne politike na području tržišta rada: problemi, ciljevi, instrumenti”. Govornici na panelu su Marko Pavić, alumnus APR-a i državni tajnik u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, Ana Milićević Pezelj, izvršna tajnica za socijalni dijalog i javne politike iz Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nataša Novaković, savjetnica glavnog direktora za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, te Ante Lučić, osnivač i direktor A-link d.o.o. i odnedavna alumnus APR-a. Panel raspravu će moderirati alumna APR-a Jelena Katić, viša specijalistica za aktivnosti poslodavaca u Međunarodnoj organizaciji rada.

Dodajmo ovome kako se u prošlu subotu održao modul slične tematike u splitskom izdanju Studentskog APR-a.

Prethodna vijest

Zatvoren natječaj za 14. generaciju Godišnjeg programa APR-a

I ove godine je veliki broj kandidatkinja i kandidata iskazao interes za sudjelovanje u Godišnjem programu APR-a. Nakon završetka prijavnog…

Odabrana je 14. generacija Godišnjeg programa APR-a

Na javni poziv APR-a za 14. generaciju Godišnjeg programa prijavilo se 128 kandidatkinja i kandidata. Nakon dva kruga selekcije u…