stu 18, 2016

Najava 2. modula programa “Lokalno vodstvo i razvoj”

U subotu 19.11. u Zaprešiću se održava 2. modul APR-ova programa "Lokalno vodstvo i razvoj".

Modul će započeti okruglim stolom koji će se pozabaviti temom sudjelovanja žena u lokalnoj politici i javnom životu. Sudionice rasprave su Kristina Križanac, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Sinja, Maja Jurišić iz udruge za promicanje zdravog života “Buđenje” iz Šolte te Nataša Petković, vijećnica u Gradskom vijeću Zaprešića. Raspravu će moderirati Sandra Pernar, predsjednica APR-a.

U nastavku modula Filip Ćurko će održati predavanje o strateškom upravljanju gradovima i razvoju poslovnih zona. Ćurko je inače voditelj ekonomsko-financijskih poslova u tvrtki “Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije” te bivši zamjenik gradonačelnika Svetog Ivana Zeline.

Nakon predavanja uslijedit će još jedan okrugli stol i to posvećen LAG-ovima kao pokretačima lokalnog razvoja. Sudionici rasprave bit će Milan Tankosić, zamjenik općinske načelnice Gračaca i član LAG Lika, Maja Čičko, voditeljica LAG Sava te Kristijan Ležaić, voditelj LAG Zeleni bregi. Moderator rasprave je Tomislav Katanović, zamjenik gradonačelnika Križevaca i bivši predsjednik LAG Prigorje.

Prethodna vijest

Otvorene prijave za 3. ciklus Studentskog programa APR-a u Zagrebu

„Studentski APR“ je namijenjen edukaciji studenata i mladih o suvremenoj demokraciji i političkoj participaciji, javnim politikama, javnom komuniciranju i medijima…

Okrugli stol “Kampanja za američke predsjedničke izbore”

Okrugli stol održava se 24.11. u dvorani A Fakulteta političkih znanosti, s početkom u 11 sati. Govornici: Prof.dr.sc. Dražen Lalić…