lis 27, 2020

EUreka! – prijave za simulaciju rada EP-a, debatu i pub kviz

Projekt se provodi na području Splitsko-dalmatinske županije, a podržava ga Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) kroz natječaj iz područja Informiranja o EU.

Zbog ograničenog broja sudionika, a sukladno smjernicama Stožera civilne zaštite, za sudjelovanje u simulaciji rada Europskog parlamenta, debati o migracijskog krizi te pub kvizu “EUropsko prvenstvo”, potrebno je svoju prijavu izvršiti putem sljedećih obrazaca.

 

Debata na temu migracijske krize

Sjeverni tornj Sveučilišne knjižnice, četvrtak 29. listopada s početkom u 18 sati.

Prof. dr. sc. Marita Brčić Kuljiš s Filozofskog fakulteta, održat će kratko izlaganje na temu migracija, nakon čega će prisutni studenti debatirati na temu migrantske krize u EU. U debati sudjeluje i splitska debatna unija.

Simulacija rada EU parlamenta

Sjeverni tornj Sveučilišne knjižnice u Splitu , utorak 03. 11. 2020., s početkom u 17.30 sati.
Sudjeluju izv. prof. dr. sc. Marija Boban (Pravni fakultet) i Karlo Ressler, zastupnik u EU parlamentu (EPP i HDZ).

Pub kviz: EUropsko prvenstvo

petak 06.11.2020. u Marvlvs Library Jazz Bar (Papalićeva ul. 4) s početkom u 20 sati

 

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Akademije za politički razvoj i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva.

Prethodna vijest

Predstavljen program Lokalne akademije u Dubrovniku

Po prvi puta u Dubrovniku će se održati Lokalna akademija za politički razvoj, program koji se provodi od 2013. godine….

Uspješno završena prva Lokalna akademija u Dubrovniku #LAPRDU

Tri uzbudljiva dana, 12 predavanja/radionica, 24 predavača/ica, 20 polaznika  – samo to je bilo dovoljno da se uspješno organizira i…